Palvelut

Tarjottavat palvelut

Miten voimme palvella teitä?

Tärkeä osa toiminnastamme muodostuu konkurssipesien pesänhoitajan tehtävistä. Konkurssipesien hoidossa ratkaisevat paneutuminen ja asiantuntemus, jota on karttunut toimistollemme asiantuntijoille 1990-luvun lopulta lukien. Toimistomme asiantuntijoilla on vankka kirjanpidon- ja taloudellisten asioiden koulutus ja tietämys, mikä on välttämätöntä vaativissa pesänhoidollisissa toimeksiannoissa.
Työsuhdeasioissa asiantuntijamme ovat avustaneet asiakkaita päivittäisissä työoikeudellisissa kysymyksissä, yhteistoimintaneuvotteluissa ja erilaisissa työsuhteisiin liittyvissä sopimuksissa. Olemme toimineet Turun Yrittäjien jäsenpalvelussa työsuhdeasioiden neuvonantajana 2000-luvun alkupuolelta lukien.
Yhtiöoikeudelliset palvelumme kattavat yhtiöoikeuden osa-alueet laajasti yrityksen perustamisesta yritystoiminnan päättymiseen. Avustamme asiakkaitamme yrityksen perustamisen ja yritystoiminnan muutoksiin liittyvissä sopimus- ym. asioissa.
Oikeudenkäyntiasioissa olemme avustaneet asiakkaitamme käräjä- ja hovioikeuksissa, Korkeimmassa oikeudessa, Työtuomioistuimessa ja välimiesoikeudessa.
Päivittäisten kysymysten ohella olemme avustaneet asiakkaitamme erilaisissa yritys- ja liiketoimintajärjestelyissä.